Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012

Πατζαροσαλάτα

Εύκολη, νόστιμη, δροσερή και φυσικά της εποχής...
Μια σαλάτα με υπέροχο χρώμα και γεύση που μπορεί να σταθεί ακόμα και στο πιο επίσημο δείπνο!

Υλικά:
4 κεφάλια πατζάρια βρασμένα και ξεφλουδισμένα
1 χούφτα καρύδια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1 γιαούρτι στραγγιστό 2%
2 κουταλιές μαγιονέζα
λίγο ελαιόλαδο
λίγο ξύδι
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση:
Αφού κρυώσουν τα πατζάρια, τα κόβουμε σε κυβάκια και τα βάζουμε σε μια σαλατιέρα.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
Αφήνουμε λίγο στο ψυγείο να δέσουν οι γεύσεις μεταξύ τους και... απολαμβάνουμε!
Τόσο απλά...

Καλή όρεξη και Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!!!