Στις 11 Φεβρουαρίου, στην έκθεση HORECA, ο Επαγγελματικός σύλλογος Πόρου και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας, παρουσιάσε ζωντανά το πρωινό του νησιού μας. Είχα λοιπόν την τύχη και την τιμή να είμαι μέλος αυτής της μικρής ομάδας που έκανε την παρουσίαση του Ελληνικού, Ποριώτικου πρωινού, με προϊόντα του τόπου μας. Όπως σας είχα υποσχεθεί, σας έφερα όσο φωτογραφικό υλικό μπόρεσα. Όχι όσο θα ήθελα αλλά απ' το τίποτα...
Εδώ λοιπόν φώτο από το live cooking την ημέρα της παρουσίασης...
Εγώ με τον παρτενέρ μου, συνάδελφο και συμπατριώτη, Άλεξ Παπαδόπουλο.
Εδώ λοιπόν φώτο από το live cooking την ημέρα της παρουσίασης...
Εγώ με τον παρτενέρ μου, συνάδελφο και συμπατριώτη, Άλεξ Παπαδόπουλο.
Πίσω φαίνεται και το κέικ λεμονιού και η πάστα φλώρα με μαρμελάδα λεμόνι που ετοίμασα από τον Πόρο και πήγα στην παρουσίαση για να δοκιμάσει ο κόσμος... Το κέικ λεμονιού ήταν ένα από τα πιάτα που έκλεψαν τις εντυπώσεις και πολλοί ζητούσαν τη συνταγή!
Τελειώνοντας να πω, πως ήταν μια αξέχαστη εμπειρία, είχαμε άψογη συνεργασία με όλους και με μεγάλη μου χαρά θα συμμετείχα ξανά!!!
Ευχαριστώ πολύ όσους με εμπιστεύτηκαν και είμαι πάντα στη διάθεση τους να βοηθήσω, όπως μπορώ, για το καλό του τόπου μας!!!
πολύ καλόόό :)
ΑπάντησηΔιαγραφή